Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Μπέτυ Λβ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

Όλες οι κατηγορίες

NIJ Level IV Alumina Hard Armor Plate with Single Curved STA


Το NIJ Level IV Alumina Hard Armor Plate with Single Curved STA είναι μια πλάκα NIJ 0101.06 επιπέδου IV, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα.

Αυτή η πλάκα είναι κατασκευασμένη από προηγμένα σύνθετα υλικά (διατίθεται έκθεση δοκιμής). Είναι ελαφρύτερο από άλλες πλάκες με την ίδια ποιότητα και υλικό σε βάρος και η χρήση αλουμίνας μείωσε την τιμή τους.

Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν σε πιάτα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

ΕΡΕΥΝΑ
προδιαγραφές

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

 • Το NIJ Level IV, σταθερή και εξαιρετική ικανότητα προστασίας, μπορεί να σταματήσει ισχυρότερες απειλές.

 • Χαμηλό κόστος υλικού (Αλουμίνα), κατάλληλο για χρήση σε μεγάλη κλίμακα.

 • Ελαφρύτερο σε βάρος από άλλες πλάκες με την ίδια ποιότητα και υλικό.

 • Παρέχει καλύτερη προστασία από το νερό και τη βρωμιά με το αδιάβροχο φινίρισμα από πολυεστερικό ύφασμα.

Επίπεδο άμυνας:

Αυτή η πινακίδα Επιπέδου IV είναι πιστοποιημένη με NIJ 0101.06 (διαθέσιμη αναφορά δοκιμής) και βαθμολογείται για να σταματήσει ισχυρές κουκκίδες, όπως AP και API. Μπορεί να σταματήσει τις σφαίρες M2 AP ≮ 3 βολές και τις πιο αδύναμες ≮ 6 βολές.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε πλαϊνές πλάκες με το ίδιο πρότυπο. Με έναν συνδυασμό και των δύο, μπορείτε να έχετε πιο ολοκληρωμένη προστασία.

Απειλές που νικήθηκαν:

7.62 x 63 mm M2 AP

7.62 x 51 mm M80 FMJ/ ΝΑΤΟ μπάλα

7.62 x 39 mm AK47 Lead Core (LC) / Mild Steel Core (MSC)/ Steel Core (SC)/ Armor Piercing (AP)/ Armor-Percing Incendiary (API)

Μπάλα ΝΑΤΟ 5.56 x 45 mm M193 Lead Core (LC)/SS109

Απροσδιόριστος
παράμετροι
Όνομα: NIJ Level IV Alumina Hard Armor Plate with Single Curved STA
Σειρά: Α-4ΕΚ ΣΤΑ
Πρότυπο: NIJ 0101.06 Επίπεδο IV
Υλικό: Αλουμίνα + UHMW-PE
Βάρος: 2.95 + 0.05 KG
Μέγεθος: 250 x 300 mm
Πάχος: 22 mm
Σχήμα: Μονό κυρτό καλούπι, δύο κωνικές άνω γωνίες μπορούν να μεγιστοποιήσουν την κινητικότητα κατά τη δυναμική τακτική λειτουργία.
(Τριπλές καμπύλες πλάκες διατίθενται επίσης με το ίδιο υλικό και πρότυπο)
Τέλος: Αδιάβροχο πολυεστερικό ύφασμα (Μαύρο)
(Υλικά επικάλυψης και περιεχόμενο εκτύπωσης μέχρι τους πελάτες)
5
2
6
1
Στόχοι Χρήστες

Αυτή η πλάκα έχει σχεδιαστεί για άτομα που μπορούν να αντιμετωπίσουν την επίθεση με όπλα, ειδικά για όσους ζουν υπό την απειλή πυροβόλων όπλων. Έχει δημοφιλή τιμή και καλύτερη ικανότητα προστασίας. Οπλισμένοι με αυτήν την πινακίδα, τα κρατικά όργανα, όπως ο στρατός, οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις, η εσωτερική ασφάλεια, οι υπηρεσίες προστασίας των συνόρων και η υπηρεσία ελέγχου της μετανάστευσης μπορούν να λάβουν καλύτερη προστασία κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

产品应用4
Ερωτήσεις και απαντήσεις πελατών
 • Q

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματά μας;

  A

  1.Πλούσια εμπειρία Ο αρχηγός μας της ομάδας Ε&Α, Δρ. Lei, έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον κλάδο. Έχει αναπτύξει σχέδια σχεδίασης πολλών αλεξίσφαιρων εξοπλισμών, συμπεριλαμβανομένων κεραμικών αλεξίσφαιρων πλακών. Οι μεγάλες προσπάθειες και η προσφορά του του έχουν αποφέρει πολλές εθνικές διακρίσεις και βραβεία.
  2.Strick Quality Control.Η ποιότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα. Τα προϊόντα μας ελέγχονται σε εργαστήρια ΗΠΑ και Κίνας.
  3. Γρήγορη απάντηση. Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν σε μία εργάσιμη ημέρα από την επαγγελματική ομάδα πωλήσεών μας.

 • Q

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της πλάκας σκληρής θωράκισης ICW και της πλάκας σκληρής θωράκισης STA;

  A

  Το ICW είναι μια συντομογραφία του "σε συνδυασμό με", που υποδεικνύει ότι μια πλάκα ICW πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο. Το απαιτούμενο αποτέλεσμα προστασίας δεν μπορεί να επιτευχθεί με την πλάκα ICW που χρησιμοποιείται μόνη της και θα πρέπει να λειτουργεί με ένα βαλλιστικό γιλέκο IIIA για να έχει την καλύτερη δυνατή προστατευτική ικανότητα. Μερικά θραύσματα μπορεί να διαπεράσουν την πλάκα, αλλά μπορούν εύκολα να σταματήσουν από το βαλλιστικό γιλέκο. Όπως μπορούμε να δούμε, πολλά βαλλιστικά γιλέκα είναι όλα σχεδιασμένα με μια μεγάλη τσέπη στο μπροστινό μέρος για τη μεταφορά της πλάκας ICW. Το STA είναι μια συντομογραφία του "stand-alone", που υποδεικνύει ότι μια πλάκα STA μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της. Οι πλάκες STA συνήθως προορίζονται για τακτικές επιχειρήσεις όπου η χρήση βαλλιστικού γιλέκου θεωρείται πολύ δυσκίνητη. Χωρίς τη βοήθεια αλεξίσφαιρου γιλέκου, οι πλάκες STA πρέπει να έχουν ισχυρή προστατευτική ικανότητα να σταματούν τις σφαίρες. Ως αποτέλεσμα, οι πλάκες STA είναι πάντα βαρύτερες και παχύτερες από τις πλάκες ICW.

 • Q

  Μπορούμε να πάρουμε δείγματα;

  A

  Ναι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να στείλουμε δείγματα για την επιθεώρησή σας, αλλά η χρέωση δειγμάτων και η express είναι με το μέρος σας.

 • Q

  Ποια είναι η εγγύηση των εμπορευμάτων;

  A

  Διαφορετικά προϊόντα έχουν διαφορετικό χρόνο εγγύησης, συνήθως 5 χρόνια για αλεξίσφαιρα προϊόντα.

 • Q

  Πόσο καιρό θα πάρει για να αποσταλεί στη χώρα μου;

  A

  Θα εξαρτηθεί από τις μεθόδους αποστολής. θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις.

 • Q

  Πώς μπορείτε να στείλετε τα εμπορεύματα στη χώρα μου;

  A

  Θα μπορούσαμε να στείλουμε τα εμπορεύματα σε όλες τις χώρες του κόσμου μέσω Express, δια θαλάσσης ή αεροπορικώς όπως απαιτείται.

 • Q

  Μπορείτε να παρέχετε υπηρεσία ΚΑΕ;

  A

  Ναι, θα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 • Q

  Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής και ο όρος πληρωμής;

  A

  Θα μπορούσαμε να δεχτούμε πολλά είδη μεθόδων πληρωμής, τραπεζική μεταφορά, Western Union, μετρητά, κ.λπ. Για τη διάρκεια πληρωμής, θα εξαρτηθεί από την παραγγελία, συνήθως κάνουμε προκαταβολή 30% και υπόλοιπο πριν από την αποστολή.

 • Q

  Ποια προϊόντα κατασκευάζετε;

  A

  Παράγουμε κυρίως βαλλιστικό εξοπλισμό, όπως αλεξίσφαιρο γιλέκο, σκληρή πλάκα θωράκισης, αλεξίσφαιρο κράνος, αλεξίσφαιρο κράνος, κ.λπ. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε εξοπλισμό κατά των ταραχών και να προμηθευόμαστε τα σχετικά προϊόντα για εσάς.

 • Q

  Έχετε Κατάλογο;

  A

  Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη στον ιστότοπό μας ή να μας στείλετε email με email: [προστασία μέσω email] Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 • Q

  Πού βρίσκεστε στην Κίνα;

  A

  Βρισκόμαστε στην πόλη Wuxi, στην επαρχία Jiangsu, η οποία βρίσκεται κοντά στη Σαγκάη, περίπου δύο ώρες οδικώς. Είστε ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφτείτε.

ΕΡΕΥΝΑ