Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Μπέτυ Λβ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

Όλες οι κατηγορίες

Τι μέγεθος θωράκισης είναι κατάλληλο για μένα;

Χρόνος: 2022-11-14 Προβολές: 22

Η προστατευτική ικανότητα, το υλικό, η λήξη και η τιμή κ.λπ., είναι πάντα τα πρωταρχικά ζητήματα για τους πελάτες κατά την αγορά προστατευτικού εξοπλισμού. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι το μέγεθος της θωράκισης είναι επίσης ένας παράγοντας εξίσου σημαντικός με τον παραπάνω. Ο προστατευτικός εξοπλισμός με λάθος μέγεθος αποτυγχάνει πάντα να ασκήσει το προστατευτικό αποτέλεσμα. Ακριβώς όπως τα συνηθισμένα ρούχα μας, έτσι και οι θωρακίσεις σώματος παράγονται με διαφορετικά μεγέθη. Θα πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με τα σχήματα του σώματός μας.

Τότε, ποιο μέγεθος θωράκισης είναι κατάλληλο για μένα; Τώρα ας μιλήσουμε για αυτό το θέμα με τα παραδείγματα των αλεξίσφαιρων πλακών και των βαλλιστικών γιλέκων.

Τι μέγεθος πανοπλίας για αγόρι είναι κατάλληλο για μένα-正文1

1.Αλεξίσφαιρο πιάτο

Είναι κοινή λογική ότι μια αλεξίσφαιρη πλάκα λειτουργεί κυρίως για την προστασία των σημαντικών οργάνων μας όπως η καρδιά και οι πνεύμονες σε απειλητικά περιβάλλοντα. Άρα, πρέπει να μπορεί να καλύψει την περιοχή μεταξύ της κλείδας και του ναυτικού. Όπως μπορούμε να δούμε, όλες οι πλάκες έχουν σχετικά μικρή περιοχή, γιατί αν κρέμεται πιο χαμηλά, μπορεί να εμποδίσει την κίνηση, όσο πιο ψηλά, δεν θα προστατεύσει σωστά όλα τα ζωτικά όργανα.

Μπορείτε να επιλέξετε μια σωστή αλεξίσφαιρη βάση πλάκας σε μήκος και πλάτος.

Όσον αφορά το μήκος, ένα κατάλληλο πιάτο ξεκινά πάντα περίπου στην ίδια γραμμή με την κλείδα σας και κολλάει την κεντρική γραμμή του κορμού σας περίπου δύο έως τρεις ίντσες πάνω από τον ομφαλό σας (ένας τραυματισμός στο κάτω μέρος του ναυτικού συνήθως δεν είναι απειλητικός για τη ζωή). δεν θα φέρει εμπόδια στους χρήστες ενώ παράλληλα θα παρέχει προστασία στα ζωτικά τους όργανα.

Όσον αφορά το πλάτος, μια κατάλληλη πλάκα που χρειάζεται απλώς για να καλύψει τους αμφίπλευρους θωρακικούς μύες για μεγάλο πλάτος θα εμποδίσει επίσης τις δραστηριότητες των χεριών του χρήστη, θα μειώσει την ευελιξία τους, επηρεάζοντας την άσκηση των δεξιοτήτων μάχης.

Σήμερα, οι περισσότερες πλάκες θωράκισης παράγονται με βάση την μεσαίου μεγέθους πλάκα SAPI του Στρατού των ΗΠΑ με διάσταση Π 9.5”x Υ 12.5”/Π 24.1 x Υ 31.8 cm. Υπάρχει επίσης ένα εμπορικό πρότυπο το οποίο είναι συνήθως Π 10” x Υ 12”/Π 25.4 x Υ 30.5 cm, αλλά δεν υπάρχει πραγματική τυποποίηση μεταξύ των κατασκευαστών. Επομένως, όταν επιλέγετε πλάκες θωράκισης, καλύτερα να μην εστιάσετε μόνο στα μεγέθη μικρού, μεσαίου και μεγάλου. Θα πρέπει να ελέγξετε τις προδιαγραφές του προϊόντος για πραγματικές μετρήσεις διαστάσεων για να βρείτε τους αριθμούς της ντουλάπας στο μέγεθός σας.

Αλεξίσφαιρο πιάτο

2.Βαλλιστικό Γιλέκο

Σε αντίθεση με τα απλά ρούχα μας, το αλεξίσφαιρο γιλέκο είναι σχετικά βαρύ χωρίς λάστιχο. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα σωστό γιλέκο που να ταιριάζει καλά στο σώμα σας, διαφορετικά θα προκαλέσει μεγάλη ενόχληση.

Ομοίως, το βαλλιστικό γιλέκο έχει επίσης σχεδιαστεί για να προστατεύει τα ζωτικά μας όργανα, αλλά είναι σχετικά μαλακό με ελάχιστα εμπόδια στις ενέργειές μας, κάτι που διαφέρει από τις βαλλιστικές πλάκες. Ένα κατάλληλο γιλέκο θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι το στήθος σας χαλαρώνει και αναπνέει ομαλή. Και σε μήκος, δεν πρέπει να κάθεται ψηλότερα από τον αφαλό αλλά όχι χαμηλότερα από τον αφαλό. Αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, διαφορετικά θα προκαλέσει κάποιο εμπόδιο στις ενέργειές μας. Ακόμα κι έτσι, το μέγεθος του αλεξίσφαιρου γιλέκου εξακολουθεί να είναι περιορισμένο στην αγορά. Αλλά συνήθως υπάρχει Velcro στο γιλέκο, επομένως είναι αρκετά ρυθμιζόμενο για να εξασφαλίσει τη σωστή εφαρμογή.

Αστυνομικοί φορούν βαλλιστικά γιλέκα

Δεδομένων των παραπάνω πληροφοριών, μπορεί να έχετε μια προκαταρκτική κατανόηση του μεγέθους της θωράκισης σώματος. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Newtech armor εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη αλεξίσφαιρων προϊόντων εδώ και 11 χρόνια και προσφέρει μια πλήρη σειρά στρατιωτικών σκληρών πλακών θωράκισης με τα επίπεδα προστασίας των NIJ IIIA, III και IV. Όταν σκέφτεστε να αγοράσετε σκληρές πλάκες θωράκισης, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για να βρείτε την καλύτερη για εσάς.

Τι μέγεθος πανοπλίας για αγόρι είναι κατάλληλο για μένα-正文2