Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Μπέτυ Λβ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

Όλες οι κατηγορίες

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας καμπύλης χαλύβδινης πλάκας και μιας επίπεδης χαλύβδινης πλάκας;

Χρόνος: 2022-11-14 Προβολές: 21

Με την ταχεία πρόοδο της αλεξίσφαιρης βιομηχανίας, έχουν αναπτυχθεί διάφορες αλεξίσφαιρες συσκευές. Έτσι, όταν πρόκειται να επιλέξετε ποιο πιάτο είναι καλύτερο για εσάς, υπάρχουν πάντα πολλές επιλογές. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το επίπεδο άμυνας, το υλικό και η τιμή είναι πάντα το πρώτο μέλημα κατά την επιλογή. Σύμφωνα με το υλικό, οι σκληρές πλάκες θωράκισης μπορούν να χωριστούν κυρίως σε τρεις κατηγορίες, κεραμικές πλάκες, πλάκες πολυαιθυλενίου και χαλύβδινες πλάκες. Όσον αφορά το επίπεδο άμυνας, τα πρότυπα NIJ των ΗΠΑ, τα γερμανικά πρότυπα, τα ρωσικά πρότυπα και άλλα πρότυπα είναι όλα κοινά χρησιμοποιούμενα πρότυπα. Επιπλέον, οι πλάκες συνήθως διατίθενται σε δύο στυλ, κυρτό τύπο και επίπεδο τύπο. Όταν οι άνθρωποι ψωνίζουν για πιάτα, συχνά αποτυγχάνουν να δώσουν προσοχή σε αυτό το είδος λεπτομέρειας. Στην πραγματικότητα, η επιλογή της σωστής καμπυλότητας της πλάκας είναι πολύ σημαντική. Επηρεάζει τον βαθμό άνεσης και την ευελιξία σας κατά τη διάρκεια της τακτικής δραστηριότητας. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες των δύο στυλ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας καμπύλης χαλύβδινης πλάκας και μιας επίπεδης χαλύβδινης πλάκας-正文1

1 Καμπύλες πλάκες

Οι κυρτές πλάκες δεν απλώνονται επίπεδες στο στήθος, αλλά μάλλον προσαρμόζονται στο σχήμα του ανθρώπινου στήθους. Έτσι, σε σύγκριση με την επίπεδη πλάκα, είναι πολύ πιο άνετο στη χρήση. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι καμπύλες πλάκες έχουν αναπτυχθεί σε δύο τύπους: πλάκες μονής καμπύλης και πολυκυρτές πλάκες.

1) Πλάκες μονής καμπύλης

Η μονόκυρτη πλάκα είναι μια πλάκα με μία μόνο καμπύλη που ταιριάζει στην καμπύλη του ανθρώπινου στήθους, η οποία μπορεί να φανταστεί ως μια ορθογώνια πλάκα κομμένη από έναν σωλήνα. Σε σύγκριση με την πλάκα πολλαπλών κυρτών, η μονή είναι πολύ απλούστερη και φθηνότερη.

2) Πλάκες πολλαπλών κυρτών

Υπάρχουν επίσης πρόσθετες καμπύλες στην πλάκα πολλαπλών κυρτών. Και συνήθως υπάρχουν γωνιακές περικοπές στο πάνω άκρο της πλάκας.

Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι αφού τυλίγεται γύρω από το σώμα θα προστατεύει λίγο περισσότερο. Οι καμπύλες πλάκες λέγεται επίσης ότι μειώνουν τη διείσδυση, μην αφήνοντας τους γύρους να προσκρούουν σε γωνία 90 μοιρών. Επιπλέον, οι γωνιακές τομές στο πάνω άκρο της πολυκαμπύλης πλάκας δεν εμποδίζουν την κίνηση των βραχιόνων στις τακτικές δραστηριότητες, επιτρέποντας την ευέλικτη χρήση όπλων και άλλων όπλων. Ένα μειονέκτημα της χρήσης κυρτής πλάκας στο αλεξίσφαιρο γιλέκο σας είναι ότι είναι πολύ περίπλοκο να φτιάξετε ένα για κάθε σώμα και συνήθως διατίθενται σε ένα τυπικό μέγεθος. Δεδομένου ότι η καμπύλη επιφάνεια εκτρέπει τις σφαίρες, ένα πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πού θα πάει η σφαίρα, κάτι που πιθανώς προκαλεί τη δευτερεύουσα ζημιά στους χρήστες και τους συντρόφους τους.

2. Επίπεδες πλάκες

Οι επίπεδες πλάκες είναι λιγότερο ακριβές από τις καμπύλες πλάκες. Όσοι δεν γνωρίζουν πραγματικά πολλά για το προϊόν θα έλεγαν ότι οι καμπύλες πλάκες είναι καλύτερες από τις επίπεδες πλάκες. Αλλά δεν είναι αλήθεια -- ενώ οι καμπύλες πλάκες θα κάνουν τη σφαίρα να εκτραπεί, οι επίπεδες πλάκες θα σταματήσουν αυτόματα τη σφαίρα, χωρίς δευτερεύουσα ζημιά. Επιπλέον, η απλή δομή, η δημοφιλής τιμή και η απλή διαδικασία παραγωγής καθιστούν την επίπεδη πλάκα καλύτερη επιλογή για πολλούς ανθρώπους. Για παράδειγμα, οι τρέχουσες ασπίδες υψηλού επιπέδου, όπως οι ασπίδες NIJ III και IV, αναπτύσσονται κυρίως με επίπεδη δομή και οι πλάκες θωράκισης που χρησιμοποιούνται σε τζιπ, Hummer και άλλα οχήματα είναι επίσης επίπεδης δομής. Αλλά είναι γεγονός ότι οι επίπεδες πλάκες είναι πολύ πιο άβολες στη χρήση σε σύγκριση με τις καμπύλες πλάκες.

3. Κοπή γωνίας

Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν συνήθως γωνιακά κοψίματα στα πάνω άκρα ορισμένων πλακών, τα οποία ονομάζονται Shooters Cuts (SC). Αυτή η δομή έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την τυπική δράση βολής του χρήστη. Ένα πιάτο χωρίς γωνιακό κόψιμο θα εμποδίσει τη σκοποβολή σε κάποιο βαθμό.

Επιπλέον, υπάρχουν και κάποιες πλάκες με ασύμμετρες γωνιακές τομές, οι οποίες ονομάζονται Advanced Shooters Cuts (ASC). Αυτό το σχέδιο προέρχεται από την ιδέα ότι τα πλάτη κίνησης του αριστερού και του δεξιού βραχίονα κατά τη λήψη είναι διαφορετικά μεταξύ τους.

Διαφορετικοί τύποι πλακών έχουν όλα τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όταν επιλέγετε πιάτα, προτείνεται το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μελετήσετε πλήρως τις συνθήκες του πεδίου μάχης και να κάνετε μια λογική επιλογή σύμφωνα με την πραγματική σας κατάσταση.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας καμπύλης χαλύβδινης πλάκας και μιας επίπεδης χαλύβδινης πλάκας-正文2